Det ultimata erkännandet!

Det är knepigt det här med bilar. Folk har alltid så mycket åsikter om fabrikat och modeller och om det ska vara bensin eller diesel. De uttalar sig självsäkert om vissa fabrikat - "Det där är rena rosthögarna!". Som om en del biltillverkare med berått mod väljer ut en sämre sorts plåt och usel lack, för att just deras bilar ska falla ihop i en liten rödbrun hög strax efter inköpet. Som om det ska vara deras signum.
Och vissa bilar är tuffare än andra. Själv har jag en Ford, och av någon anledning är det något som folk gör sig lustiga över. "Jasså Forrd", säger de och skrattar menande.

Och ni vet hur pojkar /killar /män gör när de granskar en bil. I allmänhet bedömer de bilar i grupp. De står först en bit ifrån bilen och gör en helhetsbedömning. Sen går de närmare, häver sig mot fronten och hänger upp sin kropp på motorhuven för att kolla fjädringen.
Om fjädringen har fått godkänt lutar de sig in och kollar mätarställningen.

Om de efter den granskningen säger "Åh, fan", spottar en liten rask loska och går fram och sparkar på däcket -då vet man att bilen har gått igenom nålsögat, för det är det ultimata erkännandet!
En bil som inte är sparkad på däcket är en värdelös bil!
image41

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback