Aggressioner på bio

Idag åkte maken och jag till Söderhallarna och fikade på "Robert´s" där man får gigantiska "pottor" med kaffe latte och fantastiskt goda mackor.
Efter fikat gick vi och tittade på "Die hard 4".  Hur ska man bäst beskriva filmen? Det bästa beskrivningen är att det helt klart är massor av action, helt sanslösa scener där folk överlever de mest otroliga händelser. Men det är också en hel del humor, massor av spänning, lite känslosamt (ja, man fällde faktiskt en lite tår av rörelse då och då) och en del samhällskritik. Jag vill inte avslöja handlingen och förstöra för någon som har tänkt att se filmen. Filmen är givetvis inte såå jätterealistisk i alla avseenden, men ändå, det är ju Bruce vi talar om.

Men, som sagt, filmen var bitvis ruskigt spännande och man kände hur adrenalinnivåerna i blodet bara steg och steg. Då började en man bakom mig att med massor av knaster äta chips eller något annat högljutt och jag blev väldigt störd. I det läget upptäckte jag att jag hade en liten djävul på ena axeln och en liten ängel på den andra. 
Djävulen sa till mig: "Hoppa över ryggstödet och ta strupgrepp på den j-n, sparka honom på knäskålarna och väs:`Du har exakt 10 sekunder på dig att avlägsna dig och ditt högljudda godis, ditt avskum, annars kommer du att vara en del av väggdekorationerna för all framtid` "
Ängeln på den andra axeln var betydligt vänare och sa milt: "Vänd dig lite försiktigt om och säg: `Schhhhh` "

Efter det uppstod bråk mellan ängeln och djävulen, och under den tiden de bråkade hann mannen bakom mig avsluta sitt högljudda ätande, så jag slapp agera överhuvudtaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback