Ljuset i tunneln!

Jag börjar kunna skönja ljuset i tunneln! Den här stadiga uppförsbacken som envist har legat framför mig den senaste tiden börjar plana ut! Nu har vi bara ett par dagar kvar tills vi får jullov. Idag är sista dagen med lektioner, men på eftermiddagen är alla lektioner inställda på grund av en föreläsning. I morgon har vi klassens dag med lättsamma aktiviteter, och på torsdag har vi avslutning.
Idag har jag enligt schemat 2 klasser (men 3 lektioner) innan det är dags för föreläsning. Igår kom en kollega och frågade om det var okej om hon lånade sin klass den lektionen jag skulle ha med dem. Och eftersom vi är klara med terminens arbete, och jag hade tänkt ha en frågesport var det inga problem. Men då står jag där med 60 min som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Kanske ska man lyxa till sig och fika lite på personalrummet? Det ska ju vara kul, säger de som hinner det på dagarna. Eller ska man rent av passa på och okynnesbesöka toan? Det vore en lyx utan dess like.

Jag berättar senare idag vad jag utnyttjade de 60 extra minuterna till. Det är ok att gissa medan ni väntar på svaret!

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Njutnu av jullovet!

2007-12-18 @ 16:37:41
Postat av: F

Tack, det ska jag göra. Och så kanske vi hinner ses också rentav?

2007-12-18 @ 17:23:18
Postat av: Maria

Hahaha! Ja, att kissa på arbetstid är inget som lärare är bortskämda med...
I know the feeling om uppförsbacke. Har också haft en lång uppförsbacke med krasslighet, heshet, tiotusen saker att göra på jobbet, men nu är det bara nerförsbacke kvar till fredag! (Vi har avslutning då) Yippie!

Postat av: Solveig

Ha ha ha... "okynnesbesöka" toan = lyx! Nog har vi rätt låga krav när det gäller LYX! LOL! (Och ja, jag är uppe alldeles för sent men vi har avslutning först 11:30 i morgon - tiden före och efter funderar jag på att avnjuta på toan!!! ;) GOD JUL!

2007-12-20 @ 01:57:44
URL: http://mediaidem.blogg.se
Postat av: evans

Jag har inte ens en timme kvar till jullov, men guuud vad sakta tiden går!

2007-12-20 @ 14:30:04
URL: http://evans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback