Award

Jag blev så glad när jag hade haft en lång arbetsdag och kom hem och  såg att jag hade fått en award av Åsa. Tack snälla! Jag kan rekommendera er ett besök hos henne för hon har så trivsamma inlägg. Det är en sida med fräsch layout och sköna vardagsbetraktelser. Jag går gärna in där och läser och ler igenkännade. Reglerna för awarden tillåter inte att man skickar tillbaka till avsändaren, men jag skulle gärna göra det.
Då ska jag  skicka vidare till fem personer, som i sin tur ska lägga in bilden på sin blogg och skicka vidare till nya bloggar. Jag ska alltså skicka till fem bloggar, men jag har tänkt och funderat och jag kommer att skicka vidare till åtta läsvärda bloggar, för jag har svårt att plocka bort någon. Det finns många fler bloggar jag tycker om, men några har jag skrivit om vid tidigare tillfällen, och några andra har precis fått utmärkelser från annat håll, så här kommer mina tips på bra bloggar:


Tompa
har en alldeles nystartad blogg som jag har stora förväntningar på. Jag hoppas på roliga teckningar, fina foton och läsvärda inlägg...

Daniel har en rolig blogg med charmiga och humoristiska inlägg. Och så verkar han vara så snäll! Jag blir alltid på gott humör när jag läser hans blogg.


Sara som i sin blogg "Katter och Pasta" har massor av inspiration till hur man kan fixa mysigt hemma. Det är roliga idéer och fina bilder som gör att man får lust att göra om överallt hemma.

Kersti har en blogg som heter "Plommenad", där man kan läsa hennes kloka och underfundiga tankar om allt möjligt.

Annelie har en förmåga att uttrycka sig poetiskt om känslor och kärlek, vare sig den är lycklig eller olycklig, besvarad eller obesvarad. Ibland har jag lust att klippa ut hennes formuleringar och göra vackra tavlor av dem.

Tesstamente har en tokrolig blogg där hon i ord och bild beskriver roliga händelser och tokiga misstag som har skett i hennes familj. En blogg att bli glad av!

Elena har en väldigt snygg sida med underbara foton! Hon har en förmåga att hitta fina motiv på alla möjliga ställen, både på promenader och i vardagssituationer.  Alltid trevliga inlägg!

Jonas har en skön blandning av gamla och nya bilder, tänkvärda inlägg och intressanta inlägg om bilar och flygplan. Dessutom har han ofta bra musiktips och roliga Youtube-klipp av olika slag

Madicken  skriver häftiga inlägg som gränsar till fantasi så man skulle vilja läsa en hel bok om den mystiske varelsen i huvan. Hon har massor av bra musiktips och tänkvärda formuleringar.


OJ! Det här blev ju nio stycken! Så det kan bli!


Kommentarer
Postat av: Zassi - Sara

Åh vad roligt!! Tack! Det är ju hur häftigt som helst att få en utmärkelse!

Hihi.. tack, tack! Den tar jag självklart till mig DIREKT!!

Vilka bra motiveringar du skrivit på alla :)Kramkram//Sara

Postat av: Annelie

Tack! Vad glad jag blev før den fina beskrivningen! Den snor jag åt mig tills jag kommer hem från norge och har tid att skicka awarden vidare :-)

2009-04-18 @ 16:07:54
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Madicken

Tack! Så roligt!

2009-04-18 @ 18:11:45
URL: http://www.madicken-teolog.blogspot.com
Postat av: Tesstamente

Du är ju för fin! Älskar din blogg och tackar ödmjukast för både award och härlig motivering.Kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram (är du less på mig än;-)) kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kram, kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

2009-04-18 @ 20:02:07
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Erik

Skoj, grattis till utmärkelsen och flera roliga bloggar du tipsar om, så här, Fia! Kul :-)

2009-04-19 @ 07:28:04
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Jonas

JAG BUGAR O TACKAR, detta känns MYCKET hedrande, du är då för snäll;-) Det är sådant som värmer.

Jag måste säga att jag uppskattar din blogg med.

Tack för dina fina o vänliga ord, det är just så som du beskriver, som den är tänkt. EN liten blandning mellan alla mina intressen. Musik, teknik o lite tankar hit o dit.

2009-04-19 @ 09:43:41
URL: http://storarvid.blogspot.com/
Postat av: soffie

GRATTIS till den det är du verkligen värd:O)

2009-04-19 @ 20:45:15
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: V

Grattis till utmärkelse och tack för alla tips. Några av dem är redan mina favoriter, däribland DU! Kram, V

2009-04-19 @ 22:00:32
URL: http://vick2ria.blogg.se/
Postat av: elena cn

Åh, tack, tack! Det här behövde jag verkligen!Är nere i en liten svacka just nu och lite positiv upmärksamhet är ju så härligt att få!Kramen på dig!!

2009-04-19 @ 23:31:56
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Tompa

Tack så mycket!! Det är en stor ära så här i början av bloggkarriären. Nu känner jag förväntningarna och ska göra allt jag kan för att leva upp till dem. Först av allt ska jag klura ut hur man gör rent tekninskt för att skicka awarden vidare. Sen ska jag ta ett noggrant jurysnack med mig själv för att avgöra vilka som ska få den. Jag är hård men rättvis.

2009-04-20 @ 10:41:12
URL: http://nikkodango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback