Utekväll

Igår kväll var vi några stycken som skulle gå ut och äta lite på en pub med musikunderhållning. När vi kom dit en timme efter öppning var vi de enda gästerna i lokalen. Inget band var på plats och ingen musik spelades i högtalarna.
Det var nästan lika mycket personal som gäster, men ändå tog det en evighet för personalen i baren att få fram varsin öl till oss. När vi beställde maten var allt väldigt förvirrat och tjejen som tog upp beställningen gjorde det i tre omgångar - till ett sällskap på 8 personer - och inga andra gäster i lokalen. Sen tog det väldigt lång tid att få in maten, och när den kom var den kall. Medan vi väntade på maten kom de plötsligt på att det inte spelades någon musik i högtalarna, så då satte de på en cd-skiva med blandmusik. Så länge vi var kvar syntes inte bandet som skulle spela till någonstans.
Som ni förstår stannade vi inte kvar särskilt länge, utan vi gick hem till en i sällskapet, som bodde i närheten. Där spelade vi TP och lyssnade på musik. Det var mer action än på det nyöppnade "innestället" som utlovade heta liveartister, god mat och häftig stämning. Så nu funderar jag på att öppna ett kvällsöppet fik med möjlighet att spela TP  och schack för folk som verkligen vill ha hålligång!

Kommentarer
Postat av: mammselen

Väldigt likt vår utekväll för en vecka sedan.
Vad har hänt med servicen på restaurangerna???
Klagade ni inte?

2007-11-25 @ 21:55:46
Postat av: F

Vi lämnade stället, och när vi gick försökte de locka oss tillbaka på olika sätt, men det funkade inte.

2007-11-25 @ 22:18:26
Postat av: Carina

Jaaa, vilken idé, ett spelcafé!
Med alkoholrättigheter då eller?
Drack ni kaffe kanske, haha......tror inte!

Postat av: Lena

Haha..vicken bra idé!
Det var en uselt dålig service, måste jag hålla med om. De satsade allt på reklamen som hett inneställe men glömde visst resten.
Ha en bra dag!
Kram!

2007-11-26 @ 07:20:18
URL: http://cruelladelena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback