Vårvandring i trädgården

Det fantastiska vädret den här långhelgen gjorde att vi hann fixa med massor av olika saker i trädgården. Vi har hunnit klippa gräs, plantera mängder av frön och rensat bort en masssa fula, torra kvistar och grenar i både träd och buskar. Här på brunnslocket kommer det att prunka i alla krukor om några veckor.
Vi har en liten rundel där det växer blommor utan minsta sortering. Där har vi kastat ut frön av alla de slag, och det märks när det kommer upp både lökväxter och små örter i sprakande färger.
Närsynt studie genom en ny rolig lins jag har köpt till mobilen. Man klämmer fast en liten klämma på mobilen, och sen kan man skruva dit ett litet teleobjektiv eller vidvinkelobjektiv. Roligt att leka lite med bilder.
Här har vi raden av odlingslådor. Här kommer snart lök, vitlök, morötter, koriander, vitkål, grönkål, sallad, dill, persolja, gräslök, gurka och annat gott att sticka upp snart.
Och här syns hur förra årets ved ligger prydligt staplat inne i huset, medan årets ved ligger och väntar på både såg och yxa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback