23. Hörru jycken, det där än MIN blomrabatt!

Nu blir det här lite bakvänt, för rubriken gör ju att man tror att det är "den som har skrivit brevet" som är den som har fått sin rabatt förstörd av en hund, men pinsamt nog är det inte så. Det var min hund som inte kunde sköta sig ordentligt. 
Det var grillfest hemma hos Kesokompis, och vi visste att våra labradorer var konstant hungriga och mycket tjuvaktiga, så vi knöt fast hundens koppel i ett litet träd på tomten. Det var ett hyfsat långt koppel, så hunden hade en hel del rörelsefrihet trots att den var förankrad i trädet.
Första gången vi kastade ett kollande öga på hunden låg den skönt avkopplad på sin lilla filt på gräset under trädet. Andra gången vi kollade hade vi precis hört ett brak, och det visade sig att den hungriga hunden var nyfiken på grillen, så han hade gått iväg mot alla frestande, nygrillade köttbitar en bit bort. 
Med trädet släpande efter sig i kopplet.
 
Det krävs en genuin vänskap och ett förlåtande sinnelag för att resten av kvällen skulle bli trevlig, med bibehållen god stämning. Kesokompis och Kesokompismaken var underbart förstående och tog allt med fattning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback