Roliga besked!

Det har varit ett rörigt år på min skola. Jag vill inte gå in på detaljer, eftersom det finns många att ta hänsyn till, och jag inte riktigt vet var texten kan synas. Men det var väldigt, väldigt många som slutade och byter till ny skola efter sommaren. Jag var också på väg att byta, för det kändes inte riktigt bra.
Jag har varit på intervju, där den nya skolan hanterade anställningarna på ett konstigt sätt, och jag var med i processen på ett spännande ställe som skulle bli en helt ny situation för mig. Det är brist på lärare i hela Sverige, och den senaste veckan har jag till och med fått jobberbjudanden via sms, på tjänster jag inte ens har sökt. Men jag har tackat nej, har känt att jag vill stanna på min skola och se vad det kommande året kan innebära.
Och i går kväll fick jag några glädjande meddelanden! Två av mina jättefina vänner hörde av sig och berättade att de ska börja på min skola till hösten! Så roligt! Vi har jobbat tillsammans på en annan skola tidigare, och nu känns det som om det blir positiv energi till min skola igen!
 

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Kul!

Svar: Ja, det känns bra!
Fia

2015-07-06 @ 11:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback