I nöd och lust

Vi har bokat in familjens påskmiddag på Påskdagen, vilket innebär att jag inte har något speciellt för mig idag. Jag satt först och tog det lugnt, och frack flera jättekoppar te, och så kom jag på att jag skulle gå på bio. Jag skyndade mig iväg till Medborgarplatsen där jag visste att de skulle visa den nya filmen "Into the Woods". Jag köpte lite godis och en dricka och skyndade mig till salongen, för det var bara några minuter kvar tills den började. 
Filmen visade sig vara en sagomusikal, där de hade snurrat till handlingen genom att blanda in en rad olika folksagor som vävdes ihop i den här historien. Det var dessutom en massa olika höjdarskådisar, som t.ex. Meryl Streep, Anna Kendrick, Emily Blunt, Johnny Depp, Chris Pine, Lilla Crawford, James Corden, Tracey Ullman och Christine Baranski.
Det var ganska mycket reklam innan filmen började, och så såg jag på biljetten att filmen skulle vara 2 timmar och 10 minuter lång, så det blev en lång stund i biostolen. 
Ganska snart kände jag att mina jättekoppar med te, och drickan jag hade köpt, började göra sig påminda. Och filmen var ju jättelång!  När det var cirka en kvart kvar av filmen gick det helt enkelt inte längre, utan jag plockade med mig min jacka och väska och skyndade mig ut. Jag tror aldrig jag har haft en så full blåsa i hela mitt liv, och det var nästan så att jag inte hann in på toaletten i tid.
Så nu måste jag vänta tills filmen kommer ut på Netflix eller på DVD, så att jag kan få se den sista kvarten så jag får veta hur den slutar!

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Snopet!

2015-04-07 @ 20:29:29
Postat av: Hanna

Hu! En av anledningarna till att jag aldrig går på bio.

Postat av: Hanna

Hu! En av anledningarna till att jag aldrig går på bio.

2015-04-10 @ 15:44:36
URL: http://hannasplats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback