Inlägg 78:#Blogg100

Jag märker att när det hopar sig med arbetsuppgifter kan jag reagera på två sätt:
 
1. Om det är högar med pappersarbete eller dokumentation som jag har släpat hem så har jag en tendens att lite rastlöst bryta av mitt arbete lite då och då och köra den klassiska finten med diverse städinsatser. Den strategin delar jag med många, det vet jag. Många brukar ju även passa på att baka och fixa när de har extra mycket att göra.
 
2. När jag rannsakar mig själv inser jag att jag köper block och pennor i perioder av hög arbetsbelastning. Den senaste veckan har jag köpt ett helvitt jättesnyggt spiralblock på en bokhandel och ett fantastiskt blått spiralblock på Clas Olsson. Jag har dessutom köpt nya pennor vid båda tillfällena. Och jag har i vanlig ordning suttit och fikat och testat de nya pennorna på första sidan i blocket. Först brukar jag texta namn på familjemedlemmar, sedan börjar jag snirkla till det hela och skriva namnen i tjusig skrivstil.
Allt detta är ett tecken på att det börjar bli dags för sommarlov.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Semester! Ja! Längtan är total.

Svar: Man får börja räkna ner dagarna!
Fia

Postat av: Anna

Hi hi ja alla har vi våra egenheter. Pennor o block är en fin last tycker jag. Tyder på ordning & reda-gener. Fortsätt med det..:)

Svar: Tack! Har stor passion för pennor, block och diverse kontorsutrustning. Jag borde nog öppna en egen liten kontorsbutik.
Fia

2014-05-18 @ 18:46:54
URL: http://filipendula.blogg.se
Postat av: lillsyrran

Inga nya mappar?

Svar: Nej, inte just nu. Men så fort oemotståndliga mappar dyker upp slår jag till!
Fia

2014-05-20 @ 10:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback