Skolforum

Ni ska inte tro att vi lärare går lottlösa från Skolforum. Ni vet ju hur det mutas och fjäskas i all branscher, detsamma gäller oss i skolans värld. 
Ni ser det fina läppbalsamet jag fick från UR. Det är alldeles fantastiskt behagligt. Och så fick jag ett limstift från Slöjd-detaljer, så att jag skulle kunna titta på deras hemsida och beställa mysigt ullgarn i ljuvliga färger.
Men det bästa av allt är pennan! Den skulle egentligen inte delas ut till besökarna, men jag tror att damen i den montern kände att hon ville göra något för mig när jag skulle skriva mitt namn med den förtrollade pennan som fullkomligt glider fram över papperet, och mina ögon omedelbart fylldes av tårar och jag stod där och hulkade och sa att en sån penna skulle jag verkligen vilja ha. Nej, jag överdriver väl en aning, men hon måste ha känt på sig att den pennan var skillnaden mellan lycka och sorg i mitt liv, så hon log förbindligt och sa att jag kunde behålla den. Nej, nu överdriver jag lite igen. Jag sa faktiskt ingenting och tror inte att jag betedde mig på något avvikande sätt, men jag måtte väl ha utstrålat mitt begär efter pennan, för hon föreslog att jag skulle behålla den. Jag frågade då lite fånigt om hon i så fall skulle ha någon penna kvar (alltså, hon sålde just pennor och ritmaterial....) och hon försäkrade att det inte var några problem. Och nu är den min!

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Inga mappar?!

Svar: Nej, det fanns nästan inga mappar där!
Fia

2012-10-31 @ 20:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback