Exotisk

Det är kul att ha ett riktigt, riktigt ovanligt namn, så att man skiljer sig från mängden. Där jag bor nu finns en massa spännande namn, och jag vet att jag skulle kunna vara väldigt exotisk om jag tog tillbaka mitt flicknamn. Det är ett väldigt ovanligt namn, jag tror faktiskt att jag skulle vara nästan unik här. Carlsson, vad sägs om det? Det heter minsann inte var och varannan människa. Åtminstone inte här.

Kommentarer
Postat av: Anna ..dansar in..

Ja du har verkligen rätt..Carlsson är ett namn att slå vakt om now a days..det är liksom som behagligt att säga och lätt att uttala :)Ja själv är jag ju väldigt glad i Carlsson..Himmel så underhållande du är med dina betraktelser av livets händelser..

Postat av: frktjatlund

Min styvfar hette Johansson. Och det var taget.Förklaringen till det var att hans far var inblandad i ett uppmärksammat bedrägeri- och mordfall. Och hade ett ovanligt efternamn som började på J.

2011-02-17 @ 19:39:45
URL: http://frktjatlund.wordpress.com
Postat av: Jazzhoppan

Själv har jag ett son-namn som flicknamn som jag tog tillbaka när jag skilde mig. Skulle jag gifta mig skulle jag behålla det och ha ett dubbelnamn.

2011-02-18 @ 10:11:07
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback