Årets bröllop!

Årets bröllop var inte Victorias och Daniels - nej årets bröllop var mellan Stora Y och R. Vädret var perfekt, maten var underbar, allt funkade perfekt och alla gäster var glada, talen var fina och tårarna rann.


En liten puss kvällen före den stora dagen....

Alla bröllopsgäster stod och väntade på brudparet på en brygga i det strålande vädret. Plötsligt dök båten upp ute på fjärden och det var fantastiskt vackert när den lövade båten långsamt puttrade fram på det solglittrande vattnet. När de klev iland på bryggan fick vi först höra en vacker kärleksvisa med gitarrkomp och fin stämsång, och sedan förrättades vigseln ute på bryggan. Myggen höll sig hänsynsfullt borta just under vigseln, likaså alla skränande måsar och dånande vattenjets och liknande.
När vi hurrade kastade vi nävar med rosenblad (bättre alternativ än ris - för fåglarnas skull) över brudparet, och så var det puss- och kramkalas och mycket rinnande mascara.


Först var båten långt, långt bort


...men så småningom kom de fram till bryggan.

Det här är bröllopslåten. Fast på bryggan var den i en softare version med två gitarrer och mjuk stämsång.

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Ja, det var ett underbart bröllop! Och så talen, vilken värme och kärlek som flödade mot det fantastiska brudparet. Härligt!

2010-07-05 @ 15:08:36
Postat av: Ester

Åååååh, det låter ju helt fantastiskt!

Och låten var ju supersöt!

2010-07-05 @ 20:17:20
Postat av: R:s mamma R

Det var såå underbart,vilken stämning vilket VACKERT par.Äntligen är dom i hamn ha ha.

2010-07-05 @ 21:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback