Jag har fått en utmärkelse!

Jag blev så glad när jag fick en fin utmärkelse av Erik . Han har en läsvärd blogg med många härliga foton och sköna strövtåg i Stockholmstrakten. Det är ofta bilder från Hägersten med omnejd, och det tycker jag är extra roligt, eftersom min farmor och farfar bodde där. Hos Erik kan man också hitta kul musiktips , där det inte bara är svensktoppen eller trallvänliga saker som presenteras.
Nu har jag funderat på vilken blogg jag ska lämna utmärkelsen till. Det är jättesvårt att välja. Jag hinner inte leta runt efter nya bloggar hela tiden, men det finns flera bloggar jag gärna återkommer till regelbundet för att de är roliga, tankeväckande, gripande eller så personliga att man vill läsa mer.
En av de bloggar jag läser varje dag är Hannas blogg. Hon skriver med hjärtat och är mästare på att leka med ordvändningar.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men Fia, du förstår inte hur glad jag blir för denna utmärkelse!! Det var väldigt fina ord och jag tar till mig av det. Tack! Jag måste fundera på vem jag ska skicka den vidare till..

Postat av: Anna

M mm det är kul med dom där plaketterna du...grattis den är du värd..

2008-09-12 @ 17:28:24
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: vivan

Ja vist det är choladfest hela helgen....kom, kom....det är Venus choladsalong som håller i det....men jag skall jobba i morgon..så jag var ner på dagen och kollade lite...kramiz:)

2008-09-12 @ 17:43:07
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: evans

Svar: "Girlfriend in a Coma" är skriven av Douglas Coupland och den är kanske mer passande för vuxna än för ungdomar. Här har jag skrivit lite om den:http://evans.blogg.se/2007/august/vart-tog-kvallen-vagen.html#comment

2008-09-12 @ 18:09:50
URL: http://evans.blogg.se/
Postat av: Helena/ROOM AND SERVE

Jag håller med om det där med at det är svårt att hinna med. Hanna blev nog jätteglad!

2008-09-13 @ 07:43:59
URL: http://roomservice.blogg.se/
Postat av: Ninni

Visst är det kul att få en utmärkelse..man sträcker på sig lite extra.Ha en skööön lördag, kram

2008-09-13 @ 09:21:24
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mamma! Love you : :Kram från din mellandotter

2008-09-14 @ 00:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback