Stämningshöjare från Skåne

Vi satt på en musikpub och lyssnade på några duktiga trubadurer, men publiken var så tråkig. Då kom det in ett glatt gäng som höjde stämningen direkt. Deras entusiasm smittade av sig på resten av publiken, så det blev både allsång, luftgitarrspel och spontandanser. Det blev genast mycket roligare för trubadurerna!
image50
Här sitter Anki, Ulf, Maria och Patrik. (De har lämnat sitt medgivande till publicering, och övriga personer är retuscherade)

image51


Kommentarer
Postat av: F

Hej! Jag har redigerat texten nu, så jag inte sprider några lögner. Kal P Dal kommer jag mycket väl ihåg, han var väldigt populär även i våra trakter.

Postat av: Ulf

Hej F, roliga bilder, gud va roligt vi hade
Men en sak som du måste rätta till är att jag spelar inte i Pedalens pågar, vi är ett gäng som träffas o brukar spela luftgittar till deras låtar, på fester o andra tillställningar.
Det fanns en mycket känt Skånsk Rockare Kal P Dal som dog mycket ung, tror det var slutet på 70 talet, en av min största favoriter.
Pedalen Pågar bildades efter hans bortgång, det är hans kompgrupp som idag heter Pedalens Pågar, ser dom så fort dom är ute o spelar idag.
Förmodligen blev det fel i kommunikationen ihop med för mycket tequilla
Stora kramar från Skånegänget

2007-08-13 @ 18:22:19
Postat av: Anki Jönsson

Hej F och Y =)
Tack för att ni förgyllde 2 helt underbara kvällar, vi har skrattat mycket. Hoppas ni hade fortsatt skön semester, vi tänkte på er hela tiden.
Man kan undra hur många tequilas man hinkat i sig med tanke på de ögonen *ler*
Många kramisar från Jönssonligan.

2007-08-13 @ 18:22:54
Postat av: pimpim

Låter som en toppen kväll /pimpim

2007-08-14 @ 18:12:45
URL: http://pimpim.11blogg.se
Postat av: Maria

Hej på er :)
vilken trevlig blogg du har, väldigt roligt att läsa den.
Vi kan oxå bara säga som Anki redan har skrivit, att tack för två underbara kvällar, vi hade väldigt trevligt, alltid roligt att träffa nytt folk. Hoppas allt e bra med er annars...
kramar från Maria & Patrik

2007-08-15 @ 10:26:51
Postat av: Dotter Keso

Ja, vilka kvällar vi hade du och jag mamma! Så grymt kul! Bara en massa skoj i två veckor.. barkvällar, the jönssons, ricky och goran, playan, sandslott och konster och en massa (massa) mat! Tro mig, vi har kort på allt (dumt av oss egentligen för sjutton, det betyder ju att pappa nu får reda på allt vi åt). Vad kunde bli bättre?
Du är min bästa resekamrat! Något att göra om! KRAM

2007-08-16 @ 18:13:03
Postat av: Dotter Keso

PS. Svaret var för övrigt "NADA!"

2007-08-16 @ 18:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback