Nya utmaningen nummer 80: Ett smultronställe jag känner till (riktigt eller symboliskt)

 Det är ett riktigt ställe som är mitt bästa smultronställe. En strand med alldeles vit sand, långgrund,  insynsskyddad och väldigt få besökare. Läget är så perfekt att man har sol nästan hela dagen, ett berg och en skog bakom stranden skyddar från jobbiga vindar och lagom strömmande vatten gör att det inte flyter in så mycket skräp och tång på stranden. 
Man kan sitta och mysa vid en eld när det börjar bli kyligt och man kan sitta där och rensa hjärnan och hämta kraft när man vill, året om. 
Det är snårigt och svårt att ta sig dit. Man måste vika av vid rätt stig i skogen och gå in mellan rätt skrevor i berget för att komma in på stigen som leder ner till stranden mellan höga bergsväggar.
Den kallas Vita Sand, och är rena rama paradiset. Mina barn har tillbringat många dagar där, plaskande, simmande och skrattande i det glittrande vattnet. Vi har även gått dit på äventyrspromenad på hösten när vinden har börjat blåsa kalla virvlar runt kroppen och färgglada löv har förtrollat skogsstigarna. Vi har varit där på vintern och kollat om isen bär, och vi har varit där på våren för att hälsa solen och ljuset välkomna.
Vill ni följa med mig dit någon gång?

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Tror jag ska ut några semesterdagar nu...

Postat av: Yvanna

Jag följer gärna med. Underbara fina Vita Sand. <3

2013-09-14 @ 00:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback