Matprat

Det är alltid mysigt att fixa lite extra god mat till helgen. Igår blev det entrecôte med spännande smaksättning. Jag gjorde ett gott kryddsmör av mosad fetaost, lite smör och sambal oelek, och när köttet var nästan färdigstekt   täckte jag köttbitarna med en kryddblandning av finhackad persilja, finriven lime och finhackad vitlök. För att verkligen toppa smaken tillsatte jag även lite finriven fingerknoge.
Kan rekommenderas!

Kommentarer
Postat av: Ingegerd

Mmm fingerknoge så vansinnigt gott...hahaha!

Ha en skön helg, kram kram

Svar: Smarrigt!
Fia

Postat av: Mia

Den där sista ingrediensen har jag också testat nån gång, en mycket extravagant och pikant sak.... :)
Ha en fin kväll, Fia!

Svar: Man får spara ingrediensen till speciella tillfällen, eftersom det smärtar lite att få fram råvaran!
Fia

2013-11-02 @ 15:53:29
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: Anna

Galen är du på ett närmast makalöst härligt sätt. Jag kvider av skratt..

Svar: Tack! :)
Fia

2013-11-03 @ 11:53:48
URL: http://filipendula.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback