Utmaning dag 3: Someone that inspires you

Nu är det dags för tredje dagens tema. Någon som inspirerar mig. Jag har funderat på om jag ska hitta en yrkesmässig inspiratör, en som inspirerar med bilder eller texter eller en politisk förebild. Eller kanske en filmskapare. Eller musiker. Eller författare. Eller skämttecknare. Eller kock. Eller bloggare. Moder Theresa? Ghandi? Che Guevara? John Lennon? Jesus? Ola Magnell? Palme? Ingvar Kamprad?
Ska jag kanske nämna döttrarna som verkar ha en inbyggd radar som känner av när jag känner mig lite nere, så att de skickar en liten hälsning eller ett hjärta eller ringer och pratar lite?
Eller ska jag nämna Kesokompis som kan tolka och uttrycka vad jag menar och tänker mitt i prick?
Eller ska jag nämna min pappa, som tyvärr inte finns kvar hos oss längre, som kunde ringa och berätta om någon god maträtt han hade lagat till, och så kunde vi sitta och prata mat och kryddor en lång stund?
Ska jag nämna min mamma, som tyvärr inte heller finns med oss längre, som kunde trolla fram rena rama konstverken med stickor och garn?
Eller ska jag nämna J och J som stöttade och fanns nära när tillvaron rämnade?
Eller ska jag nämna några bloggar soom av olika orsaker är roliga och givande att läsa?
Eller ska jag nämna Björklund som styr och fixar med skolan? (mohahahaha!! Det skämtet gick väl ingen på?)
 
Nej nu vet jag! En kock får det bli! Jamie Oliver! Dels blir jag alltid så inspirerad av den mat han fixar till, och så är han så rackarns gullig! 
Nej, nu ändrar jag mig igen! Det får bli Anna Bergenström som inspirerar till både fotografering och mat:
Kärlek, oliver och timjan!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad härligt att ha så många inspirationskällor. Jag gillar också Jamie Oliver. Antagligen den kock som inspirerat mig de allra flesta stordåd i köket.

Postat av: Lois

Älskar att det kommer ett inlägg per dag numer!!

2013-02-17 @ 11:21:41
Postat av: Erik Semlan

Intressant med dina hundra inlägg. Smart metod att få igång bloggen på. Inspiration kan man få från många. Jamie Oliver är en klart inspirerande kock som även jag gillar att se på tv och inspireras av.
Bra val! :-)

Postat av: Anna Filipendula Rudbeckia

Ja himmel man plockar lite här o lite där..sätter ihop o drar ifrån..så hittar man sin stil..en mix av allt man trillar på liksom. Du den boken är ett nöje att bara vila ögonen på.Det är ett nöje att läsa dina välformulerade ord med.

2013-02-17 @ 13:33:55
URL: http://filipendula.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Håller med lois, jag...

2013-02-17 @ 17:31:55
URL: http://mammselen.blogg.se
Postat av: Ninni

Härligt du skriver =)

Kramen

2013-02-17 @ 22:11:45
URL: http://www.ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback