Utmaning dag 63: Sports award

Nu gäller det att fundera över mitt idrottsliga förflutna. När jag var tio år vann jag kommunmästerskapet i bordtennis, för åk 4. Jag vann ett pingisracket och ett års medlemskap i pingisklubben.
Sen har jag ett gäng priser och plaketter från simning av olika slag. Inte i några stora sammanhang precis, men jag var glad ändå.
Jag har några diplom och prispengar från fotbollsmatcher, tjejgåing, tjejmilen och liknande.
När jag gick i grundskolan kom jag av någon anledning på hur jag skulle skicka iväg en slungboll för att komma riktigt långt, så i högstadiet fick jag representera skolan i ett länsmästerskap och jag vann med god marginal, och med ett rekordkast som höll i sig i många år. Det är möjligt att jag fortfarande innehar rekordet, för själva grenen plockades bort för många år sedan.
När det gäller skidåkning finns ingen risk att jag skulle få några priser. Jag plogar mig fegt nedför backarna, och känner mig stolt som klarar mig utan att ramla. Samtidigt försöker jag bortse från 4-åringarna som elegant svischar förbi mig.
Det som jag ägnade mig mest åt i många, många år var gymnastik och akrobatik. Det brann jag för, men jag har aldrig tävlat där och har alltså inga priser att visa upp.
Jag spelade både handboll och fotboll under några år, och då vann vi ibland och förlorade ibland, men vi blev aldrig några mästare.
Inte så imponerande, man är ingen Kajsa Berkvist eller Anja Pärson precis. 
 
Fast min lärarbehörighet är faktiskt ma/no och idrott...

Kommentarer
Postat av: lillsyrran

Bordtennis - det visst jag inte!

2013-04-29 @ 10:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback