Bloggmöten

Det är fantastiskt det här med bloggandet. För några veckor sedan stämde Maria och jag träff på skolforum, och det tog högst två sekunder innan vi pratade med varandra som om vi har känt varandra i åratal. Det har vi i och för sig gjort, men det här var första gången vi träffades. Hon var precis som jag trodde! Så roligt att ses! Vi kommer att träffas igen (med elever!!)

Och i fredags kom Fröken Evans och hälsade på hos mig. Så jätteroligt! Hon var på studiebesök i Stockholm med sina elever och hade lite egentid som gjorde att hon hann med en visit. Vad härligt det är att kunna prata om tusen olika saker under en god middag, så att man både hinner vara djupsinnig och allvarlig och en stund senare löjligt ytlig. Då hinner man både skratta gott och få en liten tår i ögat. Jag var så glad att hon tog sig tid att hälsa på. Det blev en bra fredagskväll.

Tack ni fina bloggkompisar som var lika trevliga på riktigt som jag trodde.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Bloggdejta är verkligen fint. Att lära känna någon via blogg verkar ge en så tydlig bild av människor. Man lära känna människor man aldrig annars skulle lärt känna. Härligt att det blev så bra!

Postat av: Ingrid

Härligt att hitta sina vänner och sen träffa dom på riktigt.

Kram Ingrid

2009-11-09 @ 19:44:49
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Anna ..tassar in

Jaaaa men du så härligt..jag tror säkert man skulle bli tokglad om man fick träffa en sådan trevlig neverkesofreak som du..självklart..mmmmm så pass trevlig..Mmmm jo men jag har en del bloggsystrar jag faktiskt ringer till ibland..jag har aldrig träffat dem..men vem vet..kanske kan det bli så nån gång..

2009-11-09 @ 21:35:40
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: elena cn

Åh, så roligt! Jag har inte träffat någon bloggvän än...vem vet vi kanske ses på fotomässan i helgen:)

2009-11-09 @ 23:15:23
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Annelie

Härligt när teknik för samman :-)

2009-11-10 @ 00:14:14
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Jazzhoppan

Bloggdejta är pirrig och roligt. Skönt att det kändes bra.

2009-11-10 @ 10:10:13
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/
Postat av: Doc

Genom bloggandet har jag knutit kontakter som jag aldrig skulle kunna göra annars. Det är rätt fantastiskt.

2009-11-10 @ 12:16:33
URL: http://docat.blogg.se/
Postat av: Erik

Verkar som du haft ett par mysiga "bloggträffar", kul. Jag inbillar mig att den information/vänskap som man får via bloggandet knappast kan bli förstörd om man sedan träffas i "verkligheten". Visst lär man känna varandra lite. ;-) Det blir ju inte som en "blind date" precis... Såg bland kommentarerna att Fotomässan kan vara ett tillfälle, vem vet?

Postat av: ejmis

Det är en lite underlig känsla när man träffar en bloggkompis...att känna det som att man känner någon väl som man aldrig träffat tidigare...mystiskt men härligt! =)

2009-11-10 @ 22:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback