Äntligen!

Äntligen har vi konfererat klart och har våra ungar på plats igen! Innan vi hade samlingen i matsalen kom många elever förbi vårt arbetsrum för lite kramkalas. Det var härligt att få se vilka som hade vuxit mycket, plockat ut tandställningar, blonderat håret, färgat håret knallrosa,  skaffat moppe och nya snygga hjälmar, fixat hårförlängning och bytt klädstil.
De röjigaste ungarna var mest kramsugna, som vanligt.
Vi hade en kort dag, med avslut redan 11.30, och de som hade längtat mest efter skolan stannade kvar ända till tretiden. Nu får de äntligen protestera mot att läsa och skriva för mycket, för långa lektioner och för korta raster, matteläxor och ordningsregler. Som de har längtat!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag började själv längta efter att börja skolan när jag läste detta ;)

Postat av: Kersti

Härligt när ordning är återställd. Mina små nya sexåringar har fortfarande sin ordinarie hårfärg. Men innan vi är färdiga med varandra om sådär sju år kan det ha hunnit ändra sig.

2008-08-21 @ 20:44:19
URL: http:/http://plommenad.blogg.se
Postat av: Erik

Så sant, både med kram & kontaktsjuka "bråkstakar" och att skolan är en viktig del i barndom & ungdom. Tror det finns kids som verkligen har det rätt trist på sommarloven och mest längtar tillbaks till plugget (hoppas de är färre än jag tror). Själv är jag pigg mitt i natten, blev väckt av något, småtrist läge. Blir jobbigt att arbeta under fredagen, men tur det bara är en dag till helgen :-)

2008-08-22 @ 02:22:36
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Fia

Hanna: Du får gärna komma hit! Vi har plats! Är det ok att sitta ihop med N.N. och N.N,? Du får en sprillans ny bok och ny mapp!

Kersti: Ja, det är fantastiskt vilka svängar de hinner med under en skoltid.

Erik: Inte kul att få nattsömnen störd. Hoppas fredagen inte blir alltför slitsam. Ja, vi har en hel del ungar som avskyr loven. Det är lite jobbigt att undra över deras liv.

2008-08-22 @ 08:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback