My lucky day?

Vi hade en väldigt tur när det gällde vår resa. Egentligen skulle maken och jag åka motorcykel till Danmark, och yngsta dottern Y skulle åka till Portugal på en dans/träningsresa. Men av olika anledningar blev det ändrade planer, så maken bestämde sig för att överraska oss.

På kvällen den 25 juli hittade han en sista-minutenresa, där priset för flyg och hotell (14 dagar) var betydligt lägre än det i vanliga fall kostar för en vecka, eller tom för en weekendresa. Avresa var drygt ett dygn senare, så det var snabba ryck.
Eftersom det var ospecificerad bokning kunde vi i princip hamna var som helst, och när vi landade var vi lite smått oroliga att hamna i något ruckel med kackerlackor eller "del i lägenhet" eller liknande.
Men det visade sig att vi hade tur. Vi hamnade på ett mysigt familjärt hotell med väldigt centralt läge med massor av butiker, musikpubar, restauranger, internetcafé, bankomater mm precis intill. Och bara några minuters promenad till stranden. Kanon!
Men man riskerar ju att få byta boende när det är ospecificerat, och det fick vi ju självklart göra när det var 2 dagar kvar. Till ett ruckel med kackerlackor? Nejdå,vi fick byta till Sunwings fräscha anläggning, där vi fick ett toppenrum med eget pentry.
Dagen när vi skulle åka hem blev det problem med planet, så vi fick stanna kvar en dag extra, ligga och njuta vid poolen, fick smörgåsar och middag av Ving samt fick ganska generöst betalt som ersättning för lunch (lunchen kostade knappt hälften). På kvällen fick vi åka till flygplatsen, och där bjöd flygbolaget på mat för att vi skulle stå oss till ca 23.30 då planet skulle gå hem.
Så vi kom hem 15 timmar senare än planerat. Men det gjorde oss ingenting. Det måste ha varit betydligt värre för de stackare som hade suttit på Arlanda sen kl 6 på morgonen, och kom iväg därifrån kl 21.30 på kvällen. De tappade en semesterdag, och hade betydligt tråkigare ställe att vänta på planet än vi som satt och slöade vid poolen hela dagen.

Kommentarer
Postat av: mammselen

Ibland ska man ha tur!
Det påminner mig om att jag ahr en trisslott i plånboken. Den ska jag skrapa NU.

2007-08-12 @ 12:08:53
Postat av: F

Jag håller tummarna!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback